ADRESA: 077055 Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57

IN PREMIERA: TOPTURN X4500

Noul Topturn X4500 aduce performanta de top la categoria mica
In calitate de succesor al lui Topturn 3500, noul X4500 incorporeaza functionalitatea dovedita a seriei X la o scara ce se potriveste perfect aplicatiilor pentru compost de dimensiuni mici si mijlocii. Un sasiu robust cu un design inovator, hidraulica de inalta performanta si rotorul generos dimensionat inseamna productivitate ridicata in toate scenariile de lucru.

Mai multa putere la nevoie
In plus fata de motorul standard de 151 kW este disponibila si varianta pentru aplicatii grele de 205 kW. Toate motoarele intrunesc ultimele cerinte referitoare la emisiile de noxe in atmosfera. Sistemul de racire generos dimensionat asigura functionarea motorului fara probleme chiar si in conditii de lucru intens si temperaturi ambientale inalte.

Rotorul perfect
Rotorul de dimensiuni mari (diametru 1200 mm) ofera productivitate ridicata si amestecare excelenta. Lamele pot fi folosite de doua ori, mentinand costul consumabilelor la nivel scazut.

Roti sau senile
Niciun compromis la sasiu – X4500 are aceleasi dimeniuni ale sasiului precum X55. Sasiul pe roti ofera o foarte buna tractiune si manevrabilitate, precum si cel mai bun confort la condus. Sasiul pe senile este ideal pentru platforme neasfaltate. Designul senilelor permite curatarea usoara.

O cabina cu confort
Noua cabina este un spatiu de lucru confortabil, cu mult spatiu, aer conditionat puternic si scaun cu suspensie pneumatica. Optiunea de cabina liftanta asigura accesul facil si minimizeaza efortul de a converti utilajul din pozitia de lucru in pozitia de transport.

Mentenanta usoara
O apasare de buton transforma panourile caroseriei din stanga si dreapta in platforme de mentenanta incapatoare cu trepte de acces convenabil amplasate astfel incat operatorul sa aiba acces facil si in siguranta la toate punctele de mentenanta.

in-premiera-topturn-x4500-2

in-premiera-topturn-x4500-3

Share

Leave comment

Aboneaza-te la newsletter!

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai noi stiri si oferte!