ADRESA: 077055 Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57

Bio stabilizare. Compostare. Bio uscare

Biostabilizare. Bio uscare. Compostare.

Impreuna cu echipa noastra de ingineri proiectati putem sa dezvoltam proiecte care integreaza cele mai noi tehnologii de bio stabilizare (compostare, bio uscare) a deseurilor municipale, deseurilor verzi si a resturilor de mancare de la bucatarii.
Sistemul propus pentru biostabilizare este un sistem simplu modular de celule cu sau fara acoperiș. Aceasta solutie poate fi folosita daca exista sau nu cerinte deosebite pentru respectarea unitatilor de masurare a emisiilor de mirosuri.
Sistemul consta in cateva structuri aerate, aerul fiind furnizat prin conductele și duze montate in pardoseala de beton. Materialul ce face obiectul tratarii este asezat deasupra acestei zone intr-o gramada, iar aerul este impins cu ajutorul unui ventilator controlat de sistemul de comanda Entsorga.

BIO USCARE TURTLE Q-RING1. SISTEMUL TURTLE Q-RING
Sistemul propus pentru biostabilizare este Turtle Q-Ring, un sistem modular fabricat din beton, cu acoperis din folie respiranta, permeabila la aer. Acest acoperis permite controlul emisiilor de aer fara a folosi un biofiltru. Aerul din zona de primire poate fi recirculat in biocelule.
Sistemul consta din structuri aerate, aerul fiind furnizat prin conductele si duze montate in pardoseala de beton. Materialul care face obiectul tratarii este asezat deasupra acestei zone, intr-o gramada, iar aerul gestionat cu ajutorul unor ventilatoare este controlat de un sistem de comanda Entsorga. Biocelula este acoperita cu un material care permite eliminarea vaporilor de apa din materialul tratat si filtreaza emisiile de mirosuri.

BIO USCARE Q-RING2. SISTEMUL Q-RING
Sistemul consta intr-un platou aerat realizat din beton, in care este incastrat sistemul de aerare, alcatuit din conducte si duze de aerare Entsorga.

Materialul care urmeaza a fi tratat este asezat deasupra acestei zone in functie de forma gramezilor si este aerat cu ajutorul unui ventilator controlat de sistemul de management al procesului de bio stabilizare Entsorga.
Fiecare gramada este apoi acoperita cu o folie respiranta realizata dintr-un material special pentru a garanta „respiratia” materialelor tratate care contin mirosuri. Acoperirea si descoperirea gramezilor se face cu ajutorul unui sistem rulant.

BIO USCARE BAT Q-RING3. SISTEMUL MOBIL BAT Q-RING
Solutia consta in amplasarea sistemului de management al procesului de bio stabilizare si a instalatiei de aerare intr-un container mobil la care este racordat, prin racorduri flexibile, sistemul de aerare care poate fi la suprafata, atunci cand nu exista sau nu se poate construi un platou aerat, sau ingropat, in cazul in care avem un platou aerat construit conform normativelor si specificatiilor Entsorga.
Instalatia rezolva cu succes problema “igienizarii” si reducerii activitatii chimice a matricelor organice provenite din deseuri si materialul destinat procesului este acoperit cu folii respirante special proiectate.

Aboneaza-te la newsletter!

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai noi stiri si oferte!