Parteneri  Inapoi

presona logo4
Presona AB Suedia sunt pionerii sistemului de pre-presare pentru presele automate de balotat deseuri, livrand prima presa automata in anul 1961. De atunci presele Presona produc baloti cu o densitate foarte mare dintr-o gama variata de deseuri, de la hartie si carton pana la plastice, textile, RDF.

 

komptech logo1
Komptech Austria este lider in dezvoltarea de echipamente mobile si statice si sisteme complete pentru tratarea mecanica si biologica a deseurilor si tratarea biomasei ca sursa de energie regenerabila. Komptech este un concept cu spirit de pioneriat si de aplicare practica pentru un mediu mai curat.

 

entsorga on
Entsorga a fost fondată în 1997 din credința unor antreprenori convinsi  că o protectie a mediului eficienta trebuie sa puna in aplicare cele mai bune tehnologii disponibile și că numai crearea unui sector industrial care se se ocupe în mod special cu diferite etape de eliminare și reciclare a deseurilor poate lupta eficient cu schimbările climatice și poluarea.
untha logo 300x121
De peste 40 de ani Untha este un partener de incredere in tehnologii de tocare. Au dezvoltat si inovat o gama completa de tocatoare care se dovedesc a fi solutii fiabile pentru maruntirea de: plastic, hartie, documente, carton, cauciuc, fier, aluminiu, lemn, deseu municipal, electronice si electrocasnice.
logo zoeller 2014
Prin inovație tehnică constantă, Zoller-KIPPER GmbH s-a dezvoltat dintr-o mică afacere de familie în cel mai mare producător de dispozitive hidraulice de ridicare și basculare. Gama de produse a fost extinsa pentru a include vehicule complete de colectare a deșeurilor.
meiller
Considerat un pioner inovatii, compania condusa in familie are un trecut in care s-a bucurat de nenumarate succesuri. După 160 ani, succesul MEILLER continuă. Drumul in noul mileniu este caracterizat prin investiții consistente în noi tehnologii, punand accesul pe profesionalism si servicii excelente. Aceasta include acțiuni cum ar fi punerea în aplicare a SAP R / 3 în 1999, la toate plantele MEILLER din Germania, 2004, în Austria și în 2005 Slaný. Cu deschiderea magazinului on-line în 2002, partenerii nostri contractuali pot comanda acum piese ori de câte ori doresc .
avermann logo
În domeniul tehnologiei de mediu, sunt specializati în producția și furnizarea de sisteme complete de eliminare a deșeurilor. Gama Avermann include, printre altele, prescontainere mobile, prese stationare cu containere de transport atasabile, prese de balotat orizontale și sisteme de sortare.
werner weber black
Pentru mai mult de 30 ani Werner & Weber s-a concentrat pe productia si dezvoltarea de produse inovatoare pentru colectarea deșeurilor. Werner & Weber ofera prescontainere mobile și staționare pentru compactarea deșeurilor, stații de transfer deșeuri și o gamă completă de containere pentru colectarea eficientă și eliminarea deșeurilor.

Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro