ADRESA: 077055 Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57

Komptech it’s show time

     Recunoscutul producător internaţional de utilaje, echipamente și tehnologii pentru tratamentul deșeurilor solide și al biomasei Komptech va prezenta în faţa publicului de specialitate care va participa la expoziţia internaţională IFAT 2016 (30 mai – 3 iunie) din München, o selecţie unică de produse și tehnologii care vor acoperi întregul său portofoliul. De altfel, filozofia companiei, centrată pe componenta practică și spirit de inovaţie, se potrivește perfect motto-ului ediţiei din acest an a IFAT „resurse.inovaţii. soluţii”, iar participarea Komptech se anunţă încă de pe acum una fulminantă.

     Pe lângă demonstraţiile live pregătite minuţios și standul special amenajat creat special pentru a reflecta viziunea companiei, proiectul „The Shredder of The Future” și noul model de întorcător de brazdă Topturn X 4.5 vor face cu siguranţă senzaţie printre vizitatori.
     Echipamentele mobile care vor fi expuse în cadrul show-ului din exteriorul pavilionului expoziţional au fost alese în conformitate cu temele prezentării. Astfel, modele precum- Multistar L3, Hurrifex, Cribus 3800, Crambo direct și Axtor 6010 sunt create pentru a acoperi toate segmentele, de la reciclarea deșeurilor din construcţii, tratamentul biomasei, până la prelucrarea reziduurilor forestiere.
     Și pentru că viitorul este verde, toate utilajele marca Komptech care vor oferi demonstraţii live au fost incluse în gama Green Efficiency, cu „performanţă mai mare, consum scăzut și utilizare limitată a resurselor naturale.

     Reciclare: gradul de puritate ridicat este mereu o prioritate
     Chiar și cele mai bune operaţiuni de reciclare a deșeurilor lemnoase se dovedesc a fi inutile atunci când produsul final este contaminat de materiile străine la un nivel atât de ridicat încât să nu poată înlocui produsul primar. Acestă situaţie se aplică în egală măsură și în cazul producerii de biomasă și a reciclării deșeurilor din construcţii, din acest motiv Komptech oferă, în calitate de lider de piaţă, cele mai bune soluţii, utilajele sale putând fi văzute la lucru în cadrul zonei de demonstraţii live VDBUM de lângă intrarea Est a expoziţiei IFAT, unde separatorul de piatră și materiale ușoare și ciurul MultiStar L3, vor face un spectacol total din prelucrarea biomasei contaminate.
     Hurrifex este un alt utilaj de top produs de Komptech care cu siguranţă va impresiona la IFAT. Acest separator acţionat electric îndepărtează în totalitate pietrele și obiectele ușoare, încă de la prima sortare.

     Sistemul de sortare cu tambur Cribus 3800 este cunoscut de către profesioniști datorită capacităţii sale de sortare a materiei prime minerale, oferind cea mai mare suprafaţă de sortare faţă de lungimea proprie. În plus, componentele sale acţionate electric contribuie la reducerea costurilor operaţionale.

     Utilajul potrivit pentru orice tip de materie
     Utilajele Komptech își vor dovedi măiestria și în cadrul demonstraţiilor practice VDMA, de lângă intrarea Nord a expoziţiei IFAT. Toţi cei prezenţi vor asista la spectacolul gareantat oferit d tocătorul cu două axe Crambo direct, recunoscut pentru consumul său redus și numărul mic de refuzuri de ciur, și cel de mare viteză Axtor 6010, cu dimensiuni compacte și capacitate mare de alimentare. Crambo direct este un utilaj unic pe piaţă, datorită acţionării sale directe, care îi permite să realizeze economii de până la 1.000 de ore de funcţionare pe an, timp de opt ani. Totodată, acesta poate prelucra deșeuri lemnoase ce au în compoziţie până la 2,5% metal sau materiale reziduale. Tocătorul Axtor 6010, unul dintre cele mai noi modele lansate de Komptech asigură o productivitate mare datorită motorului puternic de 590 de CP și nu are o limită a lungimii buștenilor cu care este alimentat, iar înălţimea de încărcare este de doar 2.700 de mm, ceea ce îl face ușor de operat.

     Tocătorul viitorului
     În 2015, Komptech a demarat împreună cu Departamentului de Design din cadrul Universităţii din Graz, Austria, proiectul „The Shredder of The Future”, iar rezultatele vor putea fi cunoscute de toţi cei prezenţi la standul Komptech 405/504, Hall C2, unde va fi utilizată și o imprimantă 3D.

     Noul Topturn X 4.5, vedeta Komptech la IFAT
     Cu un design neobișnuit și o funcţionare perfectă, seria de de întorcătoare de brazdă Topturn X este una dintre cele mai utilizate game de strunguri de compost din lume, iar anul acest la IFAT, vizitatorii vor avea ocazia să vadă și să testeze noul model X 4.5.
     Acest întorcător de brazdă este conceput special în conformitate cu compostul de dimensiuni mici sau medii, fiind perfect pentru utilizatorii care au planuri mari pentru spaţiile de lucru mici. Are o gură de alimentare de 4,5 metri, este echipat cu un motor puternic și poate îndeplini cele mai exigente sarcini de lucru.

     CRAMBO DIRECT – tocător cu două axe
Încă de la lansarea cu succes, Crambo direct a acumulat peste 100.000 de ore de operare. La o economie medie de 15 litri de motorină pe oră (versus acţionare hidraulică), acest lucru adaugă un beneficiu de până la 1,5 milioane de litri de motorină și evita emisii de aproximativ 4.000 de tone CO2 echivalent. După doi ani de la lansare, Crambo rămâne unic datorită acţionării sale directe. Platforma de transmisie mecanică îl evidenţiază ca fiind singurul echipament din piaţă care combină funcţionalitatea hidraulicii prezente cu eficienţa acţionării mecanice. Economii: 1.000 de ore de funcţionare pe an, timp de opt ani, nu este nimic neobișnuit pentru un Crambo. Cu un potenţial de economisire de 15 litri pe ora de funcţionare, comparativ cu mașinile cu acţionare hidraulică, un Crambo direct economisește 120.000 litri de combustibil diesel. Chiar și cu preţul curent, redus, de motorină, economia este de peste 100.00 EUR.

Descarca revista

Share

Leave comment

Aboneaza-te la newsletter!

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai noi stiri si oferte!