ADRESA: 077055 Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57

Maruntitor de deseuri UNTHA XR-C

Peter Streinik, seful departamentului de Solutii de maruntire a deseurilor al UNTHA, a declarat ca masina XR este extrem de flexibila: “Conceptul de taiere este

XR-C poate produce combustibil solid recuperat (CSR) de inalta calitate, dublând cantitatea pe tonaj obtinuta de alte sisteme. Maruntitorul XR consuma cu 50% mai putina energie fata de alte maruntitoare traditionale. Comparativ cu maruntitoarele diesel ale altor companii, XR poate economisi cu pâna la 220% mai multa energie.complet ajustabil, permitând producerea de combustibil derivat cu o marime de 100-400 mm sau combustibil solid recuperat de 30 mm sau mai putin. De asemenea, viteza de incarcare poate fi modificata, astfel incât pot fi introduse in masina pâna la 70 de tone pe ora.”

Acest lucru este posibil datorita conceptului ”Eco Drive” al UNTHA, in cadrul caruia motoarele racite cu ajutorul apei pot lucra continuu fara a se supraincalzi, asigurând intreruperi si costuri minime de functionare si intretinere (mai putin de 1 euro pe tona).
Sistemul XR-C este extrem de silentios, producând sub 70 dB(A) când este gol si sub 80dB(A) când proceseaza deseuri.
”Maruntitorul este eficient energetic si necesita mentenanta minima. Designul robust – in special grosimea peretelui camerei de taiere – si puterea crescuta de taiere contribuie la eficienta masinii”, spune Johann Handler, manager de proiect la A.S.A. Wiener Neustadt.
Proiectul maruntitorului XR-C a constat in patru ani de cercetari si dezvoltare si o investitie de 20 de milioane de euro.

Share

Leave comment

Aboneaza-te la newsletter!

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai noi stiri si oferte!