IN PREMIERA: TOPTURN X4500

TOPTURN X4500 3
Noul Topturn X4500 aduce performanta de top la categoria micaIn calitate de succesor al lui Topturn 3500, noul X4500 incorporeaza functionalitatea dovedita a seriei X la o scara ce se potriveste perfect aplicatiilor pentru compost de dimensiuni mici si mijlocii. Un sasiu robust cu un design inovator, hidraulica de inalta performanta si rotorul generos dimensionat inseamna productivitate ridicata in toate scenariile de lucru.

Seria QR de la UNTHA: pentru tocarea impecabilă a materialelor

KOMPTECH-It's show time UNTHA și-a extins gama de produse prin lansarea unei noi generaţii de tocătoare versatile, de înaltă performanţă, cu un singur ax: seria QR care garantează operaţiuni de tocare a materialelor reciclabile fără probleme. După doi ani de dezvoltare și cercetare alături de din industrie și comerţ, gama QR a fost lansată în premieră la IFAT 2016, fiind folosită în prezent de compania austriacă CANDI Plastic Recycling.

 

Centrul de management integrat al deseurilor Remetea - Harghita

headerStatia de sortare Remetea are o capacitate proiectata de 15.200 to/an si sunt sortare urmatoarele categorii de deseuri separate la sursa: hartie/carton, materiale plastic, sticla, metale. Principalele componente ale liniei de sortare sunt: desfacator de saci Hartner model Bagstor 3024, banda si cabina de sortare, banda de alimentare si presa de balotat cu sistem de prepresare Presona model LP50.

Komptech: it’s show time

KOMPTECH-It's show timeRecunoscutul producător internaţional de utilaje, echipamente și tehnologii pentru tratamentul deșeurilor solide și al biomasei Komptech va prezenta în faţa publicului de specialitate care va participa la expoziţia internaţională IFAT 2016 (30 mai - 3 iunie) din München, o selecţie unică de produse și tehnologii care vor acoperi întregul său portofoliul. De altfel, filozofia companiei, centrată pe componenta practică și spirit de inovaţie, se potrivește perfect motto-ului ediţiei din acest an a IFAT „resurse.inovaţii. soluţii”, iar participarea Komptech se anunţă încă de pe acum una fulminantă.

UNTHA, 40 de ani de experienţă în tehnologii de tocare

UNTHA-40 de ani de experientaUNTHA este compania cunoscută pentru dezvoltarea tehnologiilor de tocare și producerea sistemelor de mărunţire la comanda fiecărui client, acestea fiind extrem de durabile, pentru o gamă largă de aplicaţii, de la reciclarea materialelor până la recuperarea deșeurilor și reciclarea acestora în substituenţi pentru combustibili. Cu sediul central în Kuchl, lângă Salzburg, compania fondată în 1970 își desfășoară activitatea cu ajutorul unui număr de 150 de angajaţi, fiind cunoscută la nivel global prin reţeaua sa vastă de reprezentanţe din peste 40 de ţări, de pe toate continentele.

Crambo direct - Tocator cu doua axe

Tocator cu doua axe*Inca de la lansarea cu succes, Crambo direct a acumulat peste 100,000 de ore de operare. La o economie medie de 15 litri de motorină pe oră (versus actionare hidraulica), acest lucru adaugă un beneficiu de până la 1,5 milioane de litri de motorină și evita emisii de aproximativ 4.000 de tone CO2 echiivalent. După doi ani în domeniu, Crambo ramane unic datorita actionarii sale directe. Platforma de transmisie mecanica il evidentiaza ca fiind singurul echipament din piata care combina functionalitatea hidraulicii prezente cu eficienta actionarii mecanice.

Energii regenerabile - Calea spre eficienţa energetică

Crambo 6200 direct track 112014 35Utilizarea energiilor neconvenţionale, regenerabile obţinute din sol, apă sau aer reprezintă un obiectiv clar pentru Uniunea Europeană. Aceasta speră ca până în anul 2020 să dubleze eficienţa utilizării resurselor natural clasice, comparativ cu nivelul anului 1994 dar să și dezvolte sistemele tehnologice necesare utilizării energiilor neconvenţionale.

Tocătoare mobile Komptech, o marcă de referinţă

komptechKomptech este unul din liderii internaţionali în domeniul producţiei utilajelor și echipamentelor pentru tratamentul mecanic și mecano-biologic al deșeurilor solide dar și pentru tratamentul biomasei ca sursă de energie regenerabilă.

Productie RDF cu tocatoarele UNTHA in Vietnam

tocatoare unthaLucrarile sunt in curs de desfasurare pentru infiintarea unei fabrici de combustibili alternativi (RDF) in Vietnam, pentru unul dintre liderii mondiali in ciment si specialisti in agregate, Holcim.

Maruntitor de deseuri UNTHA XR-C

maruntitor de deseuriTehnologia folosita de maruntitorul de deseuri XR-C produs de UNTHA este eficienta pentru producatorii de combustibili alternativi, compania având in prezent 
peste 250 de solicitari pentru noul sistem. In ultimele sase luni, valoarea comenzilor pentru acest echipament s-a ridicat la 5 milioane de euro, Holcim si SITA fiind cele mai recente companii care au investit in sistem.

Compania noastra

Colectare si transport deseuri
Sortare si tratare mecanica
Compost decontaminare soluri
Solutii forestiere biomasa

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter Prorecycling pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

Conectare social media

Despre noi

Proper Recycling este partenerul dumneavoastra in domeniul managementului reciclarii deseurilor specializati in furnizarea de solutii eficiente si complete pentru:
- Consultanta de specialitate;
- Colectare si transport deseuri;
- Linii de sortare deseuri menajere, industriale, din constructii sau demolari;
- Tratare mecanica si biologica. Compost;
- Combustibili alternativi (RDF);

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

  • Location Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
  • Phone+4.0372.150.844; +4.0756.065.065
  •         +4.031.8157.357
  • Email office@prorecycling.ro