ADRESA: 077055 Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57

RDF. Sisteme integrate de producere combustibil alternativ

RDF. Sisteme integrate de producere combulstibili alternativi

RDF_Layout1Impreuna cu echipa noastra de ingineri proiectati putem sa dezvoltam proiecte care integreaza cele mai noi tehnologii de tratare a deseurilor municipale pnetru producerea de combustibili alternativi si nu numai. In cele din urmare ne referim la solutia completa de alimentare a fabricilor de ciment cu SRF/RDF.
Solutii existente
1. Tratare mecanica a deseurilor municipale pentru a sorta in final fractia cu putere calorica mare, cu putine impuritati solide si
metalice in vedere arderii in fabricile de ciment. Aceasta tehnologie
presupune echipamente de sortare si selectare a deseurilor si
daca este cazul, in functie de Layout 1solicitari, tocatoare sau granulatoare.
2. Tratare biologica a deseurilor municipale printr-o sortare initiala, bio uscare si apoi sortare finala pentru a produce combustili alternativi de inalta calitate. Aceasta tehnologie presupune echipamente de sortare, un bio reactor pentru bio stabilizarea deseurilor si uscarea acestora si o linie completa de refinare finala care include toata gama de echipamente de sortare si selectare.
3. Solutia completa de descarcare a SRF/RDF-ului din semiremorcile de tip “walking floor” si alimentarea cu combustibili alternativi a fabricilor de ciment direct la arzator. Poate fi dotat cu sistem anti-incendiu si sistem de desprafuire.

Aboneaza-te la newsletter!

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai noi stiri si oferte!