ADRESA: 077055 Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57

Recilcare frigidere

Statii de reciclare frigidere

Statii de reciclare frigidere_layoutStatiile de reciclare pentru dispozitive de racire (frigidere) cu recuperare 99,9% din gazele cu efect de sera daunatoare mediului produse de Andritz folosesc un sistem complet sigilat.
Universal Cross-Flow Shredder QZ preia frigiderele in loturi si le separa in componentele lor individuale. O matrice de degazare ulterioara extrage CFC din spuma izolatoare.

Alt avantaj este reprezentat de faptul ca pot fi procesate inclusiv frigiderele moderne - in care sunt utilizate materialele de izolare cu potential explozibil - gaz pentan, fara risc de incendiu.

Totodata statia poate fi astfel construita astfel incat sa poata procesa orice fel de gama de deseuri DEEE.
Fractiile recuperate sunt: fier, cupru, aluminiu, plastic si spuma PU si pot fi returnate direct in ciclul economic.
Beneficii ale sistemului Andritz: Tocator cu scule acceleratoare pentru „spargerea” materialelor, Operatiune intr-un pas, Durata scazuta de procesare, randament bun, Insensibil la impuritati, Posibilitati multiple de ajustare, Sistem inchis 100 % foarte fiabil, Control permanent al continutului de oxigen pentru prevenirea exploziilor, Fara reacții chimice neprevazute, Rata inalta de recuperare a CFC, Fracții de ieșire curate, pure.

Aboneaza-te la newsletter!

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai noi stiri si oferte!