ADRESA: 077055 Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57

Sortare si tratare mecanica deseuri

Sortare si tratare mecanica deseuri

Statii de sortare deseuri_layout-page-001Daca vrei sa deviezi o cantitate cat mai mare de deseuri municipale de la depunerea lor la depozitele de deseuri, cu siguranta solutia Prorecycling te poate ajuta repede, eficient si sigur. Am dezvoltat si proiectat in ultimii ani atat statii de sortare fixe, cat si statii mobile, compacte.
O statie de sortare fixa poate fi proiectata pentru selectarea a mai multor fractii de materiale reciclabile cu capacitate de procesare anuale pana la 400.000 to. Asiguram responsabilitatea pentru intregul contract, de la proiectare si design, la montare, scolarizare si service.
Avand si avantajul suplimentar al mobilitatii, aceasta gama ar putea fi solutia pentru operatorii care proceseaza cantitati mici sau medii de deseuri, pentru amplasamente mici sau cu autorizatii temporare. Avantajele statiilor compacte: Solutie modulara, Usor de pornit si pus in functiune (cateva ore), Relocare usoara, Capacitate de procesare pana la 3.0 to/ora, Fiabilitate demonstrata in aplicatii de reciclare deseuri din constructii si demolari, Nu necesita macara pentru descarcare / incarcare.

Aboneaza-te la newsletter!

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai noi stiri si oferte!